Beskrivning

Oavsett om dialogen med kunden sker online, via telefon eller i ett fysiskt möte, kan en personligt anpassad kommunikationsstil göra skillnad i hur väl du når fram till dina kunder.

Vi välkomnar dig till vår utbildning i kommunikation, rådgivning och försäljning. Här erbjuds du möjlighet till både personlig och professionell utveckling.

I kursen varvas liveföreläsningar, gruppdiskussioner och onlineövningar. Du får även ett individuellt cochingsamtal och en personlig beteendeanalys som ger dig konkreta verktyg för hur just du ska lyckas ännu bättre i din påverkanssituation, utifrån din kommunikationsstil.

Ingen tentamen genomförs i denna kurs, för att bli godkänd på detta kursmoment krävs närvaro och aktivt deltagande alla kursdagar.

För vem

Kursens innehåll är anpassat till försäljningsfokus men även om du har en ledarroll, assistentroll eller arbetar med kundkommunikation kommer du ha ett stort utbyte av dagarna.

Mål och resultat

Kursen handlar om relationen mellan dig och andra och hur du kan förstå och påverka andra genom en personligt anpassad professionell kommunikation.

Fakta:

Aktuella programstarter:

18-20 oktober
Ort:
Stockholm
Datum:
18 - 20 oktober 2021
Språk:
Svenska
Pris:
18 000 SEK (Ex moms)

i Vill du prata med någon om utbildningen? Klicka här!

Kontakta mig

Annmari Hägg Håkansta

Specialized Client Director

Tel: +46 8 586 175 18

Annmari.hakansta@exedsse.se

Ylva Wallin – SSE Executive Education

Kontakta mig

Ylva Wallin

Program Manager

Tel: +46 8 586 175 93

ylva.wallin@exedsse.se